Custom blocks for dsPIC

A forum useful to discuss the details of the ScicosLab code generator.

Moderator: paolo.gai

Locked
harini
Newbie
Posts: 9
Joined: Mon Apr 09, 2012 8:23 pm

Custom blocks for dsPIC

Post by harini » Wed May 09, 2012 5:27 pm

Hello,

I created new blocks for my dspic custom board application. I wanted to add the palettes that I created to SCICOS permanently. For the time being, I use the command "add_palette" to add the palette. Is there any start_up script that should be modified to add the palettes?

Thanks and Regards,
Harini

paolo.gai
Administrator
Posts: 855
Joined: Thu Dec 07, 2006 12:11 pm

Re: Custom blocks for dsPIC

Post by paolo.gai » Thu May 10, 2012 8:26 am

I guesds there are various ways to do that, listed in the yellow book from Ramine...

My suggestion:
- create a custom directory under controb
- put all your blocks there
- call a function from the .scilab...

Btw... two things:

- did you find the wiki information useful? if there is something missing, could you please update it so others coming after you will have an easier life?

- is your project an internal project? if there are information available we could place a link in the application notes, videos on youtube, ...

Ciao,

PJ

paolo.gai
Administrator
Posts: 855
Joined: Thu Dec 07, 2006 12:11 pm

Re: Custom blocks for dsPIC

Post by paolo.gai » Thu May 10, 2012 8:28 am

Btw, I know others are using dsPIC / ERIKA /Scicos in Illinois (it's in UIUC): the reference is Prof. marco Caccamo!

PJ

harini
Newbie
Posts: 9
Joined: Mon Apr 09, 2012 8:23 pm

Re: Custom blocks for dsPIC

Post by harini » Tue May 15, 2012 12:45 am

Hello,

Thanks for your response. I was a bit busy with finals.

Sure. I will update the WIKI page as and when I have things to update.
My project is currently internal. I am working on integrating my scheduler to SCICOS. I will provide all the source files and application notes once I have completed my project.

Thanks and Regards,
Harini

TumB0
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed Mar 18, 2015 2:18 pm

Re: Custom blocks for dsPIC

Post by TumB0 » Wed Mar 18, 2015 2:27 pm

The unique thing that i have don different is that i installed Microsoft Visual C++ 2010 not the 2008. Please help me, i have almost one week with the same error, i don't know what should i do. ????

paolo.gai
Administrator
Posts: 855
Joined: Thu Dec 07, 2006 12:11 pm

Re: Custom blocks for dsPIC

Post by paolo.gai » Wed Mar 18, 2015 2:50 pm

This seems strange as the code generator is unrelated to visual C++ installation...

PJ

Locked