Search found 5 matches

by JohannKnorr
Wed May 29, 2019 3:14 pm
Forum: ERIKA Enterprise and RT-Druid v2
Topic: No output from Erika on Xen
Replies: 7
Views: 2715

Re: No output from Erika on Xen

I can't seem to edit my previous post. Turns out the directory structure is equal on both Linux and Windows, it's just the patch that has a slightly different structure
by JohannKnorr
Fri May 24, 2019 10:14 am
Forum: ERIKA Enterprise and RT-Druid v2
Topic: No output from Erika on Xen
Replies: 7
Views: 2715

Re: No output from Erika on Xen

Hi, I'm sorry to bother again. I'm having problems applying the patch on Erika's side. The patch revolves around creating a new template for projects, including a new option for BOARD_DATA, yet Eclipse tells me the new option is not a valid option for BOARD_DATA. "XEN_PV_GUEST is an illegal value fo...
by JohannKnorr
Mon May 20, 2019 8:11 am
Forum: ERIKA Enterprise and RT-Druid v2
Topic: No output from Erika on Xen
Replies: 7
Views: 2715

Re: No output from Erika on Xen

Thank you, I'll let you know if I was successful.
Edit: I can't seem to find the patch.
by JohannKnorr
Sun May 19, 2019 5:31 pm
Forum: ERIKA Enterprise and RT-Druid v2
Topic: No output from Erika on Xen
Replies: 7
Views: 2715

Re: No output from Erika on Xen

But that's Erika v3, isn't Erika v2 supposed to support it on arm?
by JohannKnorr
Fri May 17, 2019 10:37 am
Forum: ERIKA Enterprise and RT-Druid v2
Topic: No output from Erika on Xen
Replies: 7
Views: 2715

No output from Erika on Xen

Hi, I'm currently in the process of running a virtual machine with Erika through the Xen hypervisor. I've been following the instructions on the wiki (https://erika.tuxfamily.org/wiki/index.php?title=Xen_Hypervisor), yet I fail to get any output from Erika, nor can I seem to find "/proc/sys/erika-xe...